Digitale strategie

Door middel van onderzoek en diepgaand begrip van zowel gebruikers als business-doelen, creëren we inzichten die je helpen te focussen op wat écht het verschil gaat maken voor jouw digitale strategie.

Een passende online strategie

Samen met onze klanten, kijken we naar het heden en de toekomst van hun bedrijf. Wat is het juiste business model? Hoe zien klanten jouw waarde propositie? Waar beginnen we als we een product willen bouwen? Wij helpen je door middel van een online strategie een visie te vormen op de toekomst en we stippelen de weg ernaartoe uit.

whiteboard vergadering

Een frisse blik op digitale strategieën

Sping werkt in veel verschillende markten. Dit stelt ons in staat om een frisse blik te bieden, de status-quo uit te dagen en de lat heel hoog te leggen. Door middel van onderzoek en diepgaand begrip van zowel gebruikers als business-doelen, creëren we inzichten die je helpen te focussen op wat écht het verschil gaat maken voor jouw digitale strategie.

We gebruiken Lean en Design Thinking methodes zoals Lean Canvas, Roadmapping, Service Blueprints, Customer Journeys, User story mapping, Storyboard, Stakeholder mapping. Bij Sping nemen we regelmatig ook een aandeel, zodat we echt gezamenlijke belangen hebben en als partners kunnen optreden.

Andere onderdelen van Learn

Digitale strategie

Wij helpen je een visie te vormen op de toekomst van het product en we stippelen de weg ernaartoe uit.

 

Design sprints

De Design Sprint is een methodologie bedacht door Google Ventures om ideeën snel te valideren. Sneller dan ooit tevoren.

 

Design research

We vergaren diepe inzichten in het gedrag van de gebruiker en we komen erachter waar de voorkeur ligt.

Proof-of-Concept

Met een Proof of Concept kom je erachter of jouw idee technisch haalbaar is en succesvol kan worden.

Bekijk ook: Grow & Build

Grow

We leveren technisch support bij verstoringen, we helpen je feedback verzamelen van gebruikers en richten dashboards in om de prestaties te meten.

overleg

Build

We werken in iteraties naar de realisatie van jouw product. Door te meten, testen en snel bij te sturen creëer we maximale impact.

spingers achter bureau