Grow

Wil jij jouw digitale producten up-2-date houden en continu verbeteren?
Met Grow zorgen voor continuïteit, optimalisatie en groei.

De lancering is pas het begin

Het ontwerp, bouw en de lancering van nieuwe digitale producten is pas het begin. Het Grow-programma van Sping  is gericht op continuïteit en verbetering. We bieden 24/7 ondersteuning en snel herstel van issues. Ook zorgen we ervoor dat we jouw producten met onderhoud up-to-date houden. Daarnaast verzamelen we feedback van gebruikers en richten dashboards in om de prestaties te meten en verbeteren. We optimaliseren jouw product door online experimenten.

Ons Grow-programma

Support as a Service

Een online platform en apps hebben aandacht nodig om stabiel, veilig en up-to-date te blijven. Of deze nu door ons is ontwikkeld of niet. Ons supportteam is 24/7 bereikbaar voor vragen. Met actieve monitoring houden zij vinger aan de pols voor optimale performance en het oplossen van verstoringen. Met onderhoud is veiligheid en continuïteit verzekerd.

Platform optimalisaties

Na een eerste lancering ontstaan er ideeën en inzichten voor verbetering. Door feedbackloops en tests met gebruikers helpen wij om op basis van data en analyse de gebruikerservaring, performance en conversie van jouw platform te optimaliseren.

 

Startup development

Jij bent die innovatieve ondernemer met dat goede idee. Wij zijn jouw partner om je droom werkelijkheid te maken. Door het organiseren van financiering, senior ondernemerschap of het leveren van hoogwaardige kennis en IT-ontwikkeling.

Bekijk ook: Learn & Build

Learn

Voor iedereen die maximale businesswaarde wil creëren, technische en datagedreven ideeën validateren vooropstelt en oplossingen wil maken voor de gebruiker.

brainstorm met post-its

Build

We werken in iteraties naar de realisatie van jouw product. Door te meten, testen en snel bij te sturen creëer we maximale impact.

spingers achter bureau