Virtual Reality for business

VR voegt waarde toe bij de innovatie en digitalisering binnen jouw bedrijf.

Ongekende mogelijkheden met VR.

Bij Sping zijn we door ervaring en fascinatie al een tijd bekend met de mogelijkheden van VR for Business. We hebben gemerkt dat Virtual Reality voor diverse zakelijke applicaties écht een toegevoegde waarde kan leveren. Wat best knap is, aangezien de techniek nog maar net om de hoek komt kijken.

Ook innoveren met VR?

Met onze whitepaper informeren en inspireren we je wat Virtual Reality voor jouw bedrijf kan betekenen.

vr business

Virtual Factory Tour

Wij hebben voor Perfetti van Melle een Virtual Factory Tour gemaakt. Bekend van Mentos, Chup-a-Chups en Fruitella heeft deze organisatie wereldwijd fabrieken waar productie van het snoepgoed plaatsvindt. De medewerkers die hiervoor verantwoordelijk zijn reizen de hele wereld over voor het volgen van de benodigde trainingen. Zo kunnen zij de theorie in de fabriek(en) toepassen en voldoen aan de eisen van site surveys en het auditeren van protocollen en procedures.

Met onze Virtual Factory Tour kunnen deze medewerkers vanaf nu de theorie en praktijk oefenen vanaf elke plek op de wereld!

De innovatieve toepassing met Virtual Reality leverde ons een nominatie op voor Emerce DIA (Dutch Interactive Award) in de categorie digitale transformatie.

Bekijk de case

VR wordt gebruikt voor deze doeleinden

Virtuele Tours

Een virtuele tour kan verschillende doeleinden hebben. Zo kun je eenvoudig laten zien hoe mooi jouw kantoor is, maar je kunt het net zoals Perfetti van Melle ook gebruiken om te trainen ‘op locatie’.

Trainingen

Wist je dat soldaten en piloten worden al middels VR getraind worden? Inmiddels zijn er ook steeds meer reguliere bedrijven die VR gebruiken bij het inwerken van hun personeel.

Sales & Marketing

VR wordt als verkooptool toegepast op bijvoorbeeld het makelaars-platform Funda. Daar is het al een tijd lang mogelijk om 360 graden foto’s te plaatsen van je huis. Hoe gaaf is het om alvast te kunnen genieten van je aanstaande uitzicht?

Conference Calls

Het nadeel van bellen? Je kunt elkaar niet zien. Met Skype kun je elkaar wel zien, maar merk je toch dat het contact deels ontbreekt. Met VR techniek wordt het overleggen op afstand nog effectiever.

Online Shopping

Online shopping zal gaan veranderen dankzij VR, met name de manier waarop producten en diensten worden aangeboden. Stel je eens voor dat je je nieuwe auto op deze manier kunt bekijken!

Design

Productontwikkeling in een VR omgeving maakt het mogelijk om een betere ervaring te krijgen van je design vóórdat je het laat ontwikkelen. Dit scheelt zowel in kosten als tijd.

Andere onderdelen van Build

Agile Design and Development

Iedere 2 weken vindt een volledige cyclus van planning, ontwerp, ontwikkeling, test en uitrol plaats.

Multi-Sided Platforms

Creëer een nieuw ecosysteem door interacties en transacties van verschillende groepen op jouw platform.

Commerce Solutions

We helpen jouw klanten die professionele inkopers zijn, optimaal te bedienen tijdens het proces van oriëntatie, aankoop en fulfillment.

Spryker Commerce OS

Spryker Commerce OS is een state of the art modulair platform om jouw maatwerk oplossing mee te bouwen.

Mobile App Development

Wij ontwikkelen apps met oog voor gebruikerservaring en toekomstbestendigheid.

Open Source Technology

Je zit niet vast aan een technologie voor een standaard product met een afgekaderde roadmap.

Virtual Reality for Business

Bij Sping zijn we door ervaring en fascinatie al een tijd bekend met de mogelijkheden van VR for Business.

Bekijk ook: Learn & Grow

Learn

Voor iedereen die maximale businesswaarde wil creëren, technische en datagedreven ideeën validateren vooropstelt en oplossingen wil maken voor de gebruiker.

brainstorm met post-its

Grow

We leveren technisch support bij verstoringen, we helpen je feedback verzamelen van gebruikers en richten dashboards in om de prestaties te meten.

overleg